Dreamweddings

Tips och råd inför bröllopet

Under bröllopet

Att tänka på under bröllopet

Under bröllopet och på bröllopsdagen handlar det framförallt om att njuta och om att ni ska ta vara på er speciella dag. För att ni ska kunna njuta av ert drömbrollop på bästa sätt gäller det att ni har förberett er ordentligt inför bröllopet, vilket ni kan läsa mer om här. Men det finns också några saker som kan vara bra att tänka på under bröllopet, nedan föreslår vi några enkla tips.

 

Dokumentera

Glöm inte att dokumentera bröllopet, så ni får med er många minnen därifrån och enkelt kan gå tillbaka i minnesbanken och njuta av er dag ännu en gång. Hyr in en fotograf som tar riktigt fina bilder. Eller om det är någon vän eller familjemedlem som inte kan delta på bröllopet, så kan ni dela upplevelsen exempelvis genom en videokonferens.

Videokonferens kanske inte låter som något som passar på ett bröllop, men faktum är att det är ett väldigt bra sätt för att dela upplevelser med människor som befinner sig på andra platser. Idag har utvecklingen gått långt och videokonferenser är vanligt även bland privatpersoner. Kolla exempelvis in ett videosystem. Koppla upp er på internet och låt människor på andra platser delta i bröllopet. Se bara till att det inte är ni som brudpar som håller i videokonferensen. Kanske är det ett perfekt uppdrag för lillebrorsan?

 

Skapa en personlig hashtag i sociala medier

Med en personlig hashtag på sociala medier samlas alla gästernas bilder i ett och samma album på exempelvis instagram. På så sätt är det enkelt att visa upp varandras bilder, att dela bilder med varandra och man slipper leta runt bland alla gästernas konton för att se deras bilder. Dessutom är det den perfekta utgångspunkten om ni vill skapa ett fotoalbum med alla bröllopsbilder! Förbered gärna dina gäster på hashtagen några dagar eller veckor innan och låt er toastmaster påminna gästerna under dagen!

 

Undvik etikettbrott

Det kanske värsta etikettbrottet på ett bröllop är att påpeka andras uppförande och brist på stil. Trots att svärmor har på sig helvitt är det bara att svälja och le! Inget ska få förstöra den här dagen.

 

Ta det lugnt och andas

Sist men inte minst, ta det lugnt och glöm inte bort att andas under dagen! Om något skulle gå fel (för sånt händer!), försök att inte få panik och istället skratta åt eventuella missar. Det här är som sagt er alldeles egna dag! Se till att göra dagen så bra som möjligt och glöm inte bort att njuta!