Dreamweddings

Tips och råd inför bröllopet

Fina vigselringar till bröllop

Populära vigselringar & Bröllopsringar

Vigseln är ett bröllops finaste stund och det gör vigselringar till bröllopets finaste symbol. Brudparet avger sina löften, lovar varandra evig kärlek och stöttning genom livets alla med- och motgångar. Vigselringen är det som traditionellt sett binder samman alltihop och som sedan följer brudparet genom äktenskapet. Kanske går den sedan i arv.

Välj rätt vigselring

Det kan kännas svårt att välja vigselring. En del gifter sig först flera år efter att de har förlovat sig, medan andra väljer att hoppa över förlovningen och gifta sig direkt. Om det redan sitter en förlovningsring på fingret, är det fint om den också matchar med vigselringen.

Om du går i bröllopstankar och har börjat fundera på att köpa vigselringar, rekommenderar vi Kronan Guld som erbjuder mängder av vigselringar både online och i butik (Stockholm). Vi ger dig tips på hur du kan tänka inför valet av den ring som du och din partner ska byta med varandra under bröllopet.

Alliansringar – En populär vigselring

Alliansringar är fina vigselringar och innehåller flera mindre diamanter eller färgstenar som sitter på ringens skena. De kan finnas i olika former och gå hela vägen runt eller bara runt delar av ringen, då brukar det kallas för en semialliansring. Anledningen till dess popularitet som vigselring, är att den är enkel att matcha med andra typer av ringar, oavsett om det är en slät ring, en sidostensring eller en solitärring.

Designa vigselring – Det personliga valet

Finns det ingen kärlek som är jämförbar med den som du och din partner känner för varandra? Då känns det kanske lika självklart att välja unika vigselringar som den ultimata symbolen för detta. Det har blivit allt mer populärt för personer som ska gifta sig att designa egen ring inför vigseln – detta går att göra hos bland annat tidigare nämnda Kronan Guld i Stockholm.

brollopsmagasinet.se finns en artikel att hämta inspiration ifrån när ni vill skapa era egna ringar till vigseln.