Dreamweddings

Tips och råd inför bröllopet

Inför bröllopet

Tips inför bröllopet

Använd en bröllopsarrangör

För att kunna slappna av inför bröllopet är det en bra idé att ta hjälp av en bröllopsarrangör eller bröllopsfixare som kan hjälpa till med tips, förslag för vigselprogram och planering för att få till just ert dream wedding. Ni slipper stressen med planering och kan istället ägna er åt att njuta av bröllopsdagen i lugn och ro.

Om man väljer att ta hjälp av en bröllopsarrangör kan man skräddarsy vilka saker man vill ha hjälp med. Byte av efternamn, klädkoder, porslin, bestick, inredning och bröllopstårta är några av tjänsterna som man kan beställa av en bröllopsarrangör. Här kan ni läsa mer om hur ni kan föreviga er dag under bröllopet.

 

Svensexa och möhippa

Svensexan ska i traditionell mening representera ett farväl till ungkarlslivet och brukar ofta vara ett roligt tillfälle att överraska brudgummen med en rolig aktivitet eller fest. Traditionellt sett är det bröllopets bestman som står för planeringen av svensexan och vanligtvis är det brudgummens närmsta manliga vänner som är med på festen.

Möhippan är ett liknande påhitt, då med brudtärnan som planerar festen och brudens närmsta väninnor som deltar i festligheterna. Detta är ett perfekt tillfälle att hitta på något roligt evenemang som bruden eller brudgummen uppskattar.

En rolig idé är att införskaffa engångskameror inför möhippan eller svensexan. Det är ett roligt sätt att dokumentera kalaset på och det är perfekt att visa bilderna från svensexan eller möhippan på en slideshow.

 

Boka i tid

För att få de saker ni önskar till ert bröllop är det viktigt att vara ute i god tid, det underlättar både för er och för leverantörerna om bröllopet är välplanerat. Många väljer att ha ett liveband under bröllopsfesten, då är det viktigt att boka lång tid i förväg, framförallt under sommarhalvåret eftersom det är allra vanligast att gifta sig just då.

Det är också viktigt att vara ute i god tid när det kommer till att välja lokal. För att få drömlokalen till bröllop eller fest är det även där viktigt att vara ute flera månader eller i vissa fall år i förväg.