Dreamweddings

Tips och råd inför bröllopet

Ringar

Ringar för bröllop och förlovning

Ett bröllop omringas, kännetecknas och karaktäriseras av kärleken. Men det finns väl få saker som symboliserar denna kärlek så mycket som ringen? Den pjäs som de trolovade ska bära på sitt finger under resten av sina liv som en daglig påminnelse om att ingenting är större än kärleken.

Ringa in kärleken

En känsla så komplex som kärlek är svår nog att sätta ord på – hur kan det ens möjligt att välja en ring som ska ringa in det där som inte ens forskarna förstår sig på? Vi hjälper dig att välja rätt i djungeln av förlovningsringar och vigselringar, oavsett om du vill slå på stort och visa din kärlek med flertalet diamanter eller om du vill låta en mer simpel diamantring tala om att ingenting går att mäta sig med det starka band som ni känner för varandra.

Fina ringar online

De ringar som ska symbolisera er eviga kärlek bör väljas med omsorg. En del vill ha stora ringar som ska synas, och en del vill ha mer enkla ringar som är mer diskreta, men som ändå finns där som en vacker påminnelse om den viktigaste personen i ens liv.

Det finns en slags tro om att ringarnas symbolik ligger i deras pris, men även billiga ringar kan ringa in kärleken. Ur&Penn har ett utbud av snygga ringar som inte äter upp stora delar av budgeten. Testa i butik eller beställ hem från hemsidan. Med 30 dagars öppet köp kan ni i lugn och ro testa era ringar hemma för att känna in om de är rätt för just er.

Ringar dam

Modeller som ofta kvalar in under kategorin ”ringar dam” är traditionsenligt de med stenar eller diamanter. Damringar på Ur&Penn finns med så kallade kubisk zirkonia, en tålig sten som påminner om diamant och dess vackra och slitstarka kvaliteter, men som inte kostar i närheten så mycket – ett prisvärt alternativ på ringar för den dam som vill bära en skimrande och glimrande sten på sitt vänstra ringfinger.

Ringar för män

Ringar för män finns ofta i både guld, silver och stål. Vilken ring man vill ha är självklart upp till var och en, men många tenderar att välja en enkel ring, så kallad slät ring, som inte är beprydd med några stenar. Ringar för män är därför allt som oftast enkla. På Ur&Penn finns flera modeller i olika material, en del går också att få med gravyr. Traditionsenligt brukar mannens förlovningsring övergå till att bli en vigselring under bröllopet, därför bär många män ofta en ring, men det går givetvis bra att ha flera ringar – många par väljer att göra det som faller dem själva i smaken.